Header Ads

"GUSTOKO" gastronomia-azoka izango da asteburu honetan BECen (otsailak 12-14) // Este fin de semana se celebra en el BEC la feria gastronómica "GUSTOKO, Calidad y Origen" (12-14 febrero)


Asteburu honetan Bilbao Exhibition Centren "Gustoko" gastronomia azoka ospatuko da, kalitatea eta jatorria uztartzen duena. Otsailaren 12tik 14ra BECeko 1. pabiloian gureak diren zenbait produktu erakutsiko dira. Izan ere, Tipula Morea eta La Barrancako Piperra egongo dira "Kale Nagusia" izendatu duten korridoreko A/09 standean. Era berean, Txabarri Txakolina ere egongo da "Euskal dantzak" izendatutako gunearen G/35 txokoan. Gainera, jakien erakusketaz gain, showcookingak eta beste hainbat ekintza aurreikusi dira azokan (ikus ezazu egitaraua).

Txartelak 3€tan lor daitezke baina 1€ko deskontua ere lor daitezke Ikea Familyko laguna izanda, Gazte Txartela baduzu, kide ugariko familia baduzu, erretiratua bazara, sustapenerako flyerra edo idatzizko prentsan agerturiko iragarkia erakutsiz gero, Slow Foodeko edo Eroski Clubeko bazkidea bazara. Azoka bisitatzeko ordutegia ostiralean eta larunbatean goizeko 11:00tik gaueko 21:00ra izango da; igandean erakusketa 11:00tik arratsaldeko 19:00ra egongo da zabalik. Asteburu honetan, hurbil zaitez "Gustoko"ra!




Este fin de semana tendrá lugar en el Bilbao Exhibition Centre la feria gastronómica "Gustoko, Calidad y Origen". Así, el pabellón 1 del BEC acogerá del 12 al 14 de febrero varios de nuestro productos. Y es que en el stand A/09 de la bautizada como "Calle Mayor" podremos encontrar la Cebolla Morada de Zalla y el Pimiento de La Barranca; Txakoli Txabarri por su parte estará en la zona denominada como "Euskal dantzak", concretamente en el stand G/35. Además de la exposición de estos productos, la organización ha previsto un sinfín de actividades, que podéis consultar aquí.


La entrada cuesta 3€ pero se puede conseguir 1€ de descuento de las siguientes maneras: siendo poseedor de la tarjeta Ikea Family o Gazte Txartela, perteneciendo a familia numerosa o siendo jubilado/a, mostrando el flyer promocional o el recorte de anuncio en prensa escrita, siendo socio/a de Slow Food o Eroski Club.
La feria estará abierta al público el viernes y sábado en horario de 11:00h de la mañana a 21:00h de la noche y el domingo de 11:00h a 19:00h. Este fin de semana, ¡acércate al "Gustoko"!

No hay comentarios