Header Ads

Eneko Martínez, Zallako Tipula Morea Saria - Premio Cebolla Morada de Zalla



 


2018ko Fest Gourmet jaialdi gastronomikoa (Zallan, maiatzaren 26an eta 27an) maiatzaren 14an hasiko da. Eneko Martinezi emango zaio tokiko produktua sustatzeagatiko Zallako Tipula Morea Saria, Jantour sarien barruan; izan ere, etengabe zabaldu eta babestu du kalitatezko tokiko produktua. Besteak beste, honako hauek jaso dute saria orain arte: Eneko Atxak, Alvaro Garridok, Paul Ibarrak eta Bizkaiko Slow Food elkarteak.





El festival gastronómico Enkarterri Fest Gourmet 2018 (Zalla 26 y 27 de mayo) arrancará el próximo 14 de mayo con la entrega a Eneko Martínez del Premio Cebolla Morada de Zalla al impulso del producto local dentro de los premios Jantour, por su difusión y apoyo constante al producto local de calidad, galardón que anteriormente han recibido Eneko Atxa, Álvaro Garrido, Paul Ibarra y las asociación Slow Food Bizkaia.







No hay comentarios