Zallako festetako herri-bazkaritan izena emateko epea hasiko da irailaren 9an // El plazo apara inscribirse a las comidas populares se abre el 9 de septiembre
Azken urteetako herri bazkarien arrakasta eta bildutako lagunen kopurua ikusita, Zallako Jai Batzordeak gehienezko mahaikide zenbakia jarri behar izan du. Erabaki hau hiru arrazoigatik hartu egin da; alde batetik mahaikide guztiek aterpean jan ditzaten, beste batetik esparru guztiak ondo antolatzeko eta azkenik mahai eta aulkien alokairua Jai batzordeari suposatzen zaion gastua aurre egin ahal izateko. Muga 2.000 lagunekoa izango da egun bakoitzean.
Erreserbak Gazte Zentroan egin ahal izango dira eta larunbatetako bazkarietara apuntatzean jai batzordeak euro bat jasoko du aulki bakoitzeko eta papeleta bat emango du horren truke. Bazkari bakoitzean Enkarterriko produktuen 5 saski zozketatuko dira.
Ez dira sukaltzeko mahaiak utziko.
* IRAILAREN 28KO, LARUNBATA, HERRI BAZKARIA (MARMITAKO LEHIAKETA)
Izena emateko epea: irailaren 9tik 24ra.
* URRIAREN 5EKO, LARUNBATA, HERRI BAZKARIA (PAELLA LEHIAKETA)
Izena emateko epea: irailaren 9tik urriaren 1era.
* URRIAREN 7KO, ASTELEHENA, HERRI BAZKARIA (GANGAS EGUNA)
Izena emateko epea: irailaren 9tik urriaren 1era.
-----
Ante el éxito de las comidas populares de los últimos años y el gran número de personas que se reúnen, la comisión de fiestas se ha visto obligada a poner unos números máximos de comensales. Esta decisión se toma por tres razones: poder garantizar comer a cubierto a todos los participantes, poder organizar convenientemente todos los espacios y asumir el gran gasto que supone a esta comisión el alquiler de mesas y sillas. El límite será de 2.000 comensales por día.
Las inscripciones serán en el Gazte Zentroa y la comisión recogerá 1 € por cada comensal a la hora de apuntarse a las comidas de los sábados. A cambió se dará una papeleta para participar en un sorteo de 5 cestas de productos de Las Encartaciones en cada comida.
No se cederán meses para cocinar.
* COMIDA POPULAR DEL SÁBADO 28 DE SEPTIEMBRE (CONCURSO DE MARMITAKO)
Plazo para apuntarse: del 9 al 24 de septiembre.
* COMIDA POPULAR DEL SÁBADO 5 DE OCTUBRE (CONCURSO DE PAELLAS)
Plazo para apuntarse: del 9 de septiembre al 1 de octubre.
* COMIDA POPULAR DEL LUNES 7 DE OCTUBRE (GANGAS EGUNA)
Plazo para apuntarse: del 9 de septiembre al 1 de octubre.
Utzi erantzuna